Obrázek
Akční

Realme Smart Scale White

CZ DISTRIBUCE
Výrobce
Realme
Kód
REALMESCWH
EAN
6941399014862
Hmotnost
0,1 kg
Dostupnost
skladem
Naše cena s DPH
488 Kč/ks
ks

Popis

Osobní váha Realm Smart Scale je skvělým společníkem na každý den, nejen pro fitness nadšence. Vyznačuje se kvalitou, přesností a kompaktním moderním designem. Pomocí této osobní váhy je možné realizovat 16 druhů zdravotních měření a analýz. Váha také nabízí speciální režim vážení (small weight mode) od 50 g do 9,99 kg, který je určen pro vážení miminek, malých domácích mazlíčků či dokonce zeleniny nebo ovoce.

Typ osobní váhy: diagnostická
SMART: Ano
Digitální displej
Nosnost: 150 kg
Přesnost vážení: 50 g
Typ baterie: AAA
Počet baterií: 4
Měření a analýza
Barva: bílá

16 různých typů zdravotních měření
Pomocí osobní váhy je možné měřit a analyzovat hmotnost, poměr tuku, tvar těla, index tělesné hmotnosti (BMI), svalovou hmotu, věk těla, bazální metabolismus (BMR), hubenou tělesnou hmotnost, míru hydratace, svalovou frekvenci, hladinu viscerálního tuku, kosterní svaly, kostní hmotu, bílkoviny, tukovou hmotu a srdeční frekvenci. Inteligentní váha je vybavena několika senzory, BIS (Bioelectrical Impedance Analysis) a pokročilými algoritmy, které pomáhají při sledování těchto měření.

Mobilní aplikace
Osobní váha poskytuje podporu Bluetooth 5.0, díky čemuž ji můžete spárovat se smartphonem prostřednictvím aplikace Reale Link. Aplikace podporuje více profilů, což je ideálním řešením pro vícečlenné rodiny.

Výdrž baterie
Váha je napájena čtyřmi bateriemi AAA a její výdrž dosahuje až 360 dní, při používání 2× až 3× denně.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články