Obrázek

Selfie tyč + tripod WG Bluetooth Black

Výrobce
Winner
Kód
7243
EAN
8591194087356
Hmotnost
0,1 kg
Dostupnost
skladem
Naše cena s DPH
449 Kč/ks
ks

Popis


Bluetooth Selfie Tripod a Selfie Tyč

Pevná, kvalitně zpracováná kombinace Selfie Tripodu se Selfie Tyčí a samostatným oddělávatelným ovladačem. Danou Tripod si bude chtít pořídit každý milovník selfíček, protože s touto vychytávkou se konečně vejde do obrazu celá jeho postava i s pozadím.

Selfie držák s teleskopickou tyčí a univerzální kompatibilitou se jednoduše přizpůsobí vašim potřebám ať už na párty či dovolené, protože se dá snadno rozložit a díky jeho skladnosti nebude nikde překážet.

Držák je také plně polohovatelný, můžete fotit na výšku či na šířku nebo telefon libovolně naklápět. Podporuje chytré telefony do váhy 500g a s operačními systémy iOS a Android. Měkká rukojeť zajistí pohodlné držení a každá další fotografie s vašimi nejbližšími se může stát mistrovským dílem.

Ve složeném stavu využijete jako selfie tyč a pokud chcete fotit či natáčet širší záběry či okolí, stačí se spodní části uvolnit nožičky a můžete začít využívat tripod s dálkovým ovladačem spouště. Výška 70 cm, dosah až 10 metrů.

Součástí balení ochranné pouzdro.

Kompatibilita: EMUI 2.3+, iOS 5.0 + , Android 4.3+


*Obsah aktuálního balení se může lišit i v závislosti na datu prodeje. Obrázky mají pouze informativní charakter.

* Předinstalovaný software a aplikace se liší v závislosti na zemi určení. Výrobce si vyhrazuje právo na změny popisu produktů zde uvedených učiněné kdykoliv, bez předchozího upozornění. Změna technických parametrů vyhrazena.


*****************************************
V případě reklamací či jiných technických nedostatků nás před odesláním na naši provozovnu kontaktujte!

Ynos spol. s r.o.
nám.Republiky 63/16
591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: +420 566 622 948
email: info@ynos.cz



Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články