Obrázek
Doprava zdarma

Xiaomi Watch 2 Silver

CZ DISTRIBUCE
Výrobce
Xiaomi
Kód
53601
EAN
6941812764404
Hmotnost
0,1 kg
Dostupnost
skladem
Naše cena s DPH
4 588 Kč/ks
ks

Popis

Elegantní design a lehké provedení
Obklopit se elegancí a pohodlím nikdy nebylo snazší. Tyto chytré hodinky nabízí stylové tělo z hliníkové slitiny. Jeho rafinovaný design dokonale doplní váš každodenní outfit, zatímco lehká konstrukce zajišťuje, že jej na zápěstí téměř neucítíte. Ideální volba pro ty, kdo hledají dokonalou rovnováhu mezi stylem a pohodlím.

1,43" AMOLED displej s dunkcí Always On
Na první pohled vás uchvátí 1,43" AMOLED displej s funkcí Always On, který zobrazuje nádherné ciferníky s vysokým rozlišením. Jasné a živé barvy doplněné detailním zobrazením zajistí, že vaše důležité informace budou vždy na první pohled čitelné, ať jste kdekoli.

Výkonný procesor Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1
Srdcem těchto hodinek je procesor Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1, který přináší nejen výjimečný výkon, ale také efektivitu, co se týče spotřeby energie. Díky této pokročilé technologii můžete očekávat hladký a rychlý chod aplikací, delší výdrž baterie a celkově zlepšený uživatelský zážitek.

Bezproblémová integrace s Wear OS x MIUI Watch
Pro uživatele smartphonů Xiaomi a ostatních zařízení se systémem Android přináší hodinky bezproblémovou integraci díky systému Wear OS x MIUI Watch. Tato kombinace zajišťuje hladké propojení s vaším telefonem, snadný přístup k oblíbeným aplikacím a možnost využívat služby Google přímo na vašem zápěstí.

Pokročilé monitorování zdravotního stavu a tréninku
Nejenže tyto hodinky vypadají skvěle, ale také pečují o vaše zdraví a fitness. S širokou škálou funkcí pro monitorování zdravotního stavu, včetně měření tepové frekvence, SpO2, sledování spánku a dalších, vás motivují k udržení aktivního životního stylu a pomáhají vám dosáhnout vašich tréninkových cílů.

Inteligence na zápěstí s Wear OS a Google Pay
Xiaomi Watch 2 přináší revoluci v nositelné technologii díky integraci systému Wear OS. Tato chytrá hodinka nejenže vám umožní udržovat neustálý přehled o vašich notifikacích, fitness cílech a denním plánu, ale také otevírá dveře ke světu Google služeb přímo na vašem zápěstí. Díky podpoře Google Pay se Xiaomi Watch 2 stává nejen společníkem pro sledování vaší aktivity, ale i vaší peněženkou v jednom. Platby jsou nyní rychlejší, bezpečnější a pohodlnější než kdy předtím, což z Xiaomi Watch 2 činí ideálního partnera pro každodenní dobrodružství.

Displej:
Úhlopříčka displeje: 1,43”
Typ displeje: AMOLED
Tvar displeje: Kulatý
Rozlišení displeje: 466 x 466
Jas displeje: 600 nitů
Jemnost displeje: 326 PPI

Baterie:
Kapacita baterie: 495mAh
Výdrž baterie: až 65 hodin

Specifikace:
Procesor: Qualcomm Snapdragon® W5+ Gen 1 | 4nm
Úložiště: 32 GB
RAM: 2 GB
Bluetooth telefonní hovory: Ano
Verze Bluetooth: 5.2
Aplikace: Mi Fitness
Operační systém: Wear OS
NFC: ANO
Wi-Fi: 2,4 GHz/5 GHz
Podpora eSIM: Ne
Voděodolnost: 5 ATM

Rozměry & Vzhled
Rozměry: 46 mm průměr
Hmotnost: 36,8 g (bez řemínku)
Materiál řemínku: TPU
Šířka řemínku: 22 mm
Délka řemínku: 140 mm-210 mm

Obsah balení: Xiaomi Watch S2, nabíjecí kabel, uživatelská příručka

* Vodotěsnost 5 ATM: výrobek lze nosit v bazénu, při plavání u břehu nebo při jiných aktivitách v mělké vodě. Nelze jej však použít při horké sprše, sauně nebo potápění. Dále se vyhněte přímému dopadu rychlých vodních proudů na hodinky během vodních sportů. Úroveň voděodolnosti není trvalá a může časem klesat.


*Uživatelská paměť je díky operačnímu systému a softwaru pro ovládání funkcí zařízení menší než udávaná celková fyzická paměť. Skutečná uživatelská paměť se může lišit v závislosti na použitém operátorovi nebo po provedení softwarové aktualizace

* Předinstalovaný software a aplikace se liší v závislosti na zemi určení. Výrobce si vyhrazuje právo na změny popisu produktů zde uvedených učiněné kdykoliv, bez předchozího upozornění. Změna technických parametrů vyhrazena.


*****************************************
V případě reklamací či jiných technických nedostatků nás před odesláním na naši provozovnu kontaktujte!

Ynos spol. s r.o.
nám.Republiky 63/16
591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: +420 566 622 948
email: info@ynos.cz

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články