Obrázek (4)
Doporučujeme Doprava zdarma

Xiaomi Watch S3 Black

CZ DISTRIBUCE
Výrobce
Xiaomi
Kód
51590
EAN
6941812757086
Hmotnost
0,1 kg
Dostupnost
skladem
Naše cena s DPH
3 288 Kč/ks
ks

Popis

Lehký hliníkový rámeček a přizpůsobitelný design
Tyto hodinky se vyznačují rámečkem z hliníkové slitiny, díky čemuž mají nízkou hmotnost pouhých 44g, což zaručuje vynikající pohodlí při nošení. Díky inovativní konstrukci s odnímatelnou lunetou lze snadno měnit příslušenství a upravit vzhled hodinek, což nabízí nevídanou flexibilitu a styl.

Dlouhá výdrž baterie pro neomezené používání
S baterií o kapacitě 486mAh poskytují tyto hodinky až 14 dní používání na jedno nabití. Tato dlouhá výdrž baterie vám umožňuje využívat všechny funkce hodinek bez častého nabíjení, což je ideální pro každodenní použití i delší dobrodružství.

Zcela nový operační systém MIUI
Tyto hodinky jsou vybaveny nejnovějším operačním systémem MIUI, který nabízí sjednocené uživatelské rozhraní pro plynulejší interakce a ovládání pomocí gest. Uživatelé si mohou přizpůsobit data, styl a barvu ciferníku hodinek, což zajišťuje unikátní a osobní zážitek z nošení.

Pokročilá detekce zdravotního stavu
Hodinky jsou vybaveny vylepšeným 2 světelným 6 PD PPG modulem, který umožňuje přesné měření tepové frekvence s přesností dosahující až 97 %. Animační zobrazení spánkových návyků poskytuje hlubší náhled do vašeho zdravotního stavu a spánkových cyklů.

Profesionální monitorování tréninku
Pro sportovce a fitness nadšence jsou tyto hodinky vybaveny 5systémovým vestavěným dvoupásmovým GPS a mají vodotěsnost 5 ATM, což je činí ideálními pro různé druhy aktivit včetně plavání. Profesionální režim lyžování dále rozšiřuje možnosti použití hodinek pro různé sportovní disciplíny.

Displej:
Úhlopříčka displeje: 1,43
Typ displeje: AMOLED
Tvar displeje: Kulatý
Rozlišení displeje: 466 x 466
Jemnost displeje: 326 PPI

Baterie:
Kapacita baterie: 486mAh
Výdrž baterie: až 15 dní

Specifikace:
Bluetooth telefonní hovory: Ano
Verze Bluetooth: 5.2
Aplikace: Mi Fitness
Systémové požadavky: Android 8.0 nebo novější iOS 12.0 nebo novější
Operační systém: Hyper OS
NFC: ANO
Podpora eSIM: Ne
Voděodolnost: 5 ATM

Rozměry & Vzhled:
Rozměry: 47 x 47 x 12 mm
Hmotnost: 44g bez řemínku
Materiál řemínku: TPU
Délka řemínku: 140 mm – 210 mm

Obsah balení: Xiaomi Watch S3, magnetický nabíjecí kabel, uživatelská příručka

* Vodotěsnost 5 ATM: výrobek lze nosit v bazénu, při plavání u břehu nebo při jiných aktivitách v mělké vodě. Nelze jej však použít při horké sprše, sauně nebo potápění. Dále se vyhněte přímému dopadu rychlých vodních proudů na hodinky během vodních sportů. Úroveň voděodolnosti není trvalá a může časem klesat.


*Uživatelská paměť je díky operačnímu systému a softwaru pro ovládání funkcí zařízení menší než udávaná celková fyzická paměť. Skutečná uživatelská paměť se může lišit v závislosti na použitém operátorovi nebo po provedení softwarové aktualizace

* Předinstalovaný software a aplikace se liší v závislosti na zemi určení. Výrobce si vyhrazuje právo na změny popisu produktů zde uvedených učiněné kdykoliv, bez předchozího upozornění. Změna technických parametrů vyhrazena.


*****************************************
V případě reklamací či jiných technických nedostatků nás před odesláním na naši provozovnu kontaktujte!

Ynos spol. s r.o.
nám.Republiky 63/16
591 01 Žďár nad Sázavou

Tel.: +420 566 622 948
email: info@ynos.cz

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články